Hoe zou jij jouw loftappartement gaan indelen? Op een prachtige hoek van de Graaf Floriskade, aan een nieuwe gracht in Delft wordt het realiteit! Stebru Transformatie en MK Architecten ontwikkelen samen met jo├║ de Superlofts in Delft.

Binnenkort worden de plattegronden gepresenteerd en mag je per woning kiezen uit drie verschillende varianten. De overige woningen zijn inmiddels onder optie. Het bijzondere aan dit project is, dat je zelf mag bepalen hoe het eruit komt te zien. Daarnaast ervaar je de voordelen van collectieve ruimten en voorzieningen die je samen met jouw buren bepaald.

De Superlofts wordt gebouwd in de Coendersbuurt. Deze wijk is nieuw en heeft een kleinschalig karakter met vergelijkbare straatjes in de binnenstad van Delft. Voorzieningen zijn er volop! Zo is het nieuwe NS station op steenworp afstand en kun je lopend naar de binnenstad.

We verwachten dit jaar de starten met de bouw van deze woningen. Je hoeft dus niet lang te wachten.

Nieuwsgierig geworden?

Mocht je meer informatie willen, dan adviseren wij om contact op te nemen met onze makelaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Stebru Verkoop (0180) 333 170.

Opdrachtgever
Stebru Ontwikkeling
Verkoop
Stebru Verkoop
Ontwerp
Marc Koehler Architects
Constructie
Dantuma Wegkamp
Realisatie
Stebru Bouw