Bouwen aan vooruitgang

Met ieder project laten we zien dat er meer mogelijk is. Door slimme logistieke vondsten, energiebesparende oplossingen en innovatieve bouwmethoden. Het kenmerkt onze mentaliteit. Of het nu gaat om seriematige bouw, grote woon- of kantoorgebouwen of een complete woonwijk, er is altijd voordeel te behalen. In tijd, budget en kwaliteit of gewoon in een mooiere uitstraling.

Leveren volgens afspraak

Onze werkmethoden zijn uitgekiend en worden bovendien slim ondersteund door ICT-oplossingen die we vaak in eigen huis ontwikkelen. Iedereen staat letterlijk in directe verbinding met het bouwproces. Tussentijdse evaluaties, kwaliteitscontroles en directe terugkoppeling zijn strak gepland. Met als belangrijke uitkomst: minimale faalkosten en leveren volgens afspraak.

Vooruitkijken

Vanzelfsprekend blijft bouwen mensenwerk. Bij Stebru Bouw werken we met toegewijde bouwteams en heeft u altijd een vast aanspreekpunt. We besteden veel aandacht aan gestructureerd werkoverleg en kennisuitwisseling. We dagen elkaar graag uit om het proces tot in detail te overzien. Onze integrale aanpak binnen de Stebru Groep stimuleert dit. Ideeën en ervaringen over bijvoorbeeld ontwikkeling, onderhoud en beheer, brengen we vroegtijdig in het traject in. Het resultaat? Meer onderhoudsvrije oplossingen, meer keuzevrijheid voor eindgebruikers en een langere levensduur van het vastgoed.

Stebru Bouw werkt als ketenpartner, als general contractor of in dienst van initiatieven van de Stebru Groep. Altijd vanuit transparantie in werkwijze en kosten. 

Verder kennismaken? 

Albert-Jan Moerman

+31 (0)180 333 170 • aj.moerman@stebru.nl

tweets
Bright ROTTERDAM Deze week is men begonnen met het saneren van de grond en is de Gemeente Rotterdam gestart met a… https://t.co/3y36Nbziis
Samen naar een goed eindresultaat

Ideeën direct getoetst aan haalbaarheid