LEVELS
';

LEVELS: Stebru ontwikkelt hoogwaardige nieuwbouw nabij station Den Haag Moerwijk

04/10/2018

LEVELS

Den Haag

Stebru ontwikkelt 545 woningen in de Haagse wijk Moerwijk. De ontwikkeling van het ambitieuze project LEVELS op de hoek van de Erasmusweg en de Assumburgweg is in volle gang.

Nieuw stuk stad

Met de geplande gebouwen moet Den Haag Zuidwest, en in het bijzonder Moerwijk-Oost, een echte stadsentree krijgen. “Deze locatie heeft veel potentie. Mensen willen hier gaan wonen en werken. We willen dat men voelt dat op deze plek het nieuwe Zuidwest begint”, aldus Vincent van Valen, Ontwikkelaar bij Stebru. 

Mixed-use

Het project bestaat uit ongeveer 545 woningen; van sociale huur tot kleinere startersappartementen en ruime vrije sector appartementen. Naast wonen komen er diverse functies bij zoals parkeren, leer-werkplekken, bedrijvigheid en mogelijk horeca. In de stedenbouwkundige opzet en architectuur komen de verschillende niveaus en functies terug met een stedelijke laag en daarboven hoogbouw oplopend van 40 naar 70 meter. Met op de kop een landmark van 100 meter. 

Komende periode zal samen met stakeholders worden gewerkt aan de verdere planuitwerking en in samenwerking met Fakton Capital op basis van een besloten tender worden gezocht naar een eindbelegger voor de ongeveer 400 vrije sector huurwoningen in het middeldure segment. LEVELS is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, Stebru en Vestia. De planning is om eind 2020 te starten met bouwen.

LEVELS : LEVELS