Start bouw Zeezicht
';

Feestelijke 'doop' toekomstig Zeezicht

17/07/2019

Start bouw Zeezicht

Den Haag

Op maandag 15 juli werd de start van Zeezicht feestelijk gevierd met betrokken partijen. Wethouder Boudewijn Revis, Voas Brouns (Catella) en Bart Snijders (Stebru) verrichten de feestelijke handeling door het toekomstige project fictief te dopen. Een fles wijn werd kapot gegooid tegen een betonnen muur. 

Zeezicht komt aan de Hellingweg te liggen; een uniek appartementengebouw op de grens van zee, stad en haven. Het gebouw zal bestaan uit 44 unieke appartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld 95 vierkante meter. Op de bovenste drie verdiepingen van het pand zijn de ruimere penthouses gelegen. In de ondergrondse parkeergarage is plek voor 51 auto’s, het dak van de parkeergarage zal worden bedekt met een duinlandschap. In het plan is ook een commerciële (kantoor)ruimte op de begane grond opgenomen. 

Zeezicht heeft, door de gekromde gevel, de wind in het zeil. De unieke vorm van het gebouw is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel is als de boeg van een scherp jacht. De bijzondere gevel voorziet de bewoners van een ruim balkon en een fantastisch uitzicht over de voorhaven, de zee, de duinen, de haven en de stad. De locatie van het gebouw geeft een onbelemmerd zicht vanaf alle verdiepingen.

Stebru is de ontwikkelende bouwer. Het project is ontwikkeld in samenwerking met Klunder Architecten, Constructie Adviesbureau S3, Nieman Raadgevende Ingenieurs, Mees Ruimte en Milieu en Spindler Installatietechniek. 

Gerelateerde project(en)

Start bouw Zeezicht : Start bouw Zeezicht
Start bouw Zeezicht : Start bouw Zeezicht
Start bouw Zeezicht : Start bouw Zeezicht
Start bouw Zeezicht : Start bouw Zeezicht