Wonen aan het water

Altera Vastgoed en Stebru hebben overeenstemming bereikt over de verwerving van 66 appartementen in het project De Tourmalijn te Ridderkerk. De Tourmalijn bestaat uit twee woontorens van ieder 18 verdiepingen met totaal 130 appartementen en 130 parkeerplaatsen op maaiveld. De locatie ligt aan de Drierivierenlaan te Ridderkerk nabij de Nieuwe Maas en een halte van de Fast Ferry.

De door Altera af te nemen toren bevat 64 driekamerappartementen van gemiddeld 85 m2 en twee penthouses, allen met ruime balkons of terrassen. De verkoop aan particulieren van de appartementen in de tweede toren is door Stebru reeds afgerond. Alleen de penthouse is nog in verkoop.

De bouw is onlangs feestelijk gestart en de oplevering wordt verwacht in februari 2018. René Hogenboom, algemeen directeur van Altera: “Naast de vele binnenstedelijk gelegen appartementen is dit een project dat wij graag toevoegen aan de portefeuille vanwege de kwaliteit van de locatie door de ligging aan het water. De historische splitsing van waterwegen, waar ook nu nog veel scheepvaartverkeer te zien is, zorgt voor een levendig karakter. Ook het Driehoeksveer (Slikkerveer, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek) en de snelle ferry naar Rotterdam en Dordrecht Centrum dragen daaraan bij.”

Oplevering wordt verwacht in februari 2018

Oplevering wordt verwacht in februari 2018