Stebru levert 1e fase Caland Dock op
';

Stebru levert 1e fase Caland Dock op

02/04/2020

Stebru levert 1e fase Caland Dock op

Den Haag

Fijn nieuws in moeilijke tijden. Op geheel gepaste wijze is de sleutel overhandigd aan de gebouweigenaar van de nieuwste woongebouwen in Den Haag: Caland Dock. Stebru leverde het eerste deel van dit project deze week op. Het gaat om drie van de vijf woongebouwen. 

Aan de Calandkade verrijzen vijf appartementencomplexen met in totaal 550 woningen die bestemd zijn voor het middeldure huursegment. De eerste  262 woningen inclusief bijbehorende algemene- en commerciële ruimten, daktuinen en stallinggarages zijn deze week opgeleverd.  

Caland Dock 

De vijf gebouwen variëren in hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water. Vanuit elk appartement is er een mooi uitzicht op het water. Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de gemeenschappelijke binnentuin of in het atrium. Een kroon op het project. 

In de plint wordt horeca gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade nog aantrekkelijker wordt om te wonen. De overige gebouwen worden rond de zomer opgeleverd. 

Hoogte – en dieptepunten 

Stebru bedankt haar partners voor de fijne samenwerking; NU Projectontwikkeling, Kampman Architecten, Theo Wulffraat & Partners, Spindler Installatietechniek, en uiteraard niet te vergeten alle betrokken onderaannemers en leveranciers die op een prettige wijze haar steentje hebben bijgedragen aan het project. Het uitgedragen motto vanuit het uitvoeringsteam luidde dan ook: “Samen maken we werk van plezier!” Het project kende vele hoogtepunten maar helaas ook een dieptepunt. Het fatale ongeluk van mei 2019 zal niemand snel vergeten. 

Stebru levert 1e fase Caland Dock op  : Stebru levert 1e fase Caland Dock op
Stebru levert 1e fase Caland Dock op  : Stebru levert 1e fase Caland Dock op