Alex
';

Groene daktuin als eyecatcher

Alex

Rotterdam

Aan de Jaap van der Hoekplaats is Stebru volop bezig met de ontwikkeling van Alex. Alex wordt een gebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt. Het gebouw zal bestaan uit appartementen en stadswoningen variërend tussen 50-85 m2. Met de gezamenlijke daktuin als echte eyecatcher en niet te vergeten het uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Alex ligt centraal aan het winkelcentrum Het Lage Land, dichtbij alle voorzieningen. Elke woning is voorzien van balkon, loggia of directe ligging aan de daktuin die op de parkeergarage gelegen is. In de daktuin kunnen bewoners van het gebouw elkaar ontmoeten in een prettige groene omgeving. Enkele woningen die grenzen aan de daktuin hebben een royaal- en op de zon georiënteerd privé-terras. In mei 2021 zullen we starten met de verkoop. Houd daarvoor de website van Alex Happy Living in de gaten; www.alexliving.nl. 

Het streven is om in 2021 te starten met de bouwwerkzaamheden. Alex wordt ontwikkeld in samenwerking met Juli Ontwerp (architect), IMD constructeurs (constructeur), Buro Bouwfysica (adviseur bouwfysica), Overdevest (Installatieadviseur), Mees Ruimte en Milieu (adviseur RO-procedure), Felixx Landscape Architect en Planners .

Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Alex : Alex
Projectinformatie
109 koopappartementen
Ontwikkeling
Ontwerp
Juli Ontwerp
Constructie
IMD constructeurs
Realisatie
Bouwperiode
Start bouw in 2021