Hof van Holland
';

Van kantoorpand naar appartementen

Hof van Holland

Hilversum

In Hilversum op de hoek van de ‘s-Gravelandseweg en de Oude Torenstraat heeft Stebru in samenwerking met SENS Real Estate Hof van Holland ontwikkeld en gebouwd. Op de plek stond geruime tijd een leeg kantoorpand. Het project bestaat uit 41 levensloopbestendige huurappartementen en 3 stadswoningen.

Zorg en wonen

Uniek aan het concept is dat de huurders in de basis kiezen voor de woonkwaliteit van het gebouw, maar indien ze zorgbehoevende zijn of worden, kunnen ze in hun woning blijven wonen. Het is namelijk mogelijk om thuis zorg te krijgen mocht dit in de toekomst nodig zijn. Daarnaast is het plan voorzien van verschillende gemeenschappelijke ruimten in het gebouw waar de bewoners samen kunnen komen. Het complex beschikt over een privé-parkeerterrein.

In alles staan de wensen van senioren voorop. Kwaliteit, veiligheid, gemak en de mogelijkheid van zorg aan huis; vier belangrijke ingrediënten van Hof van Holland. In het complex is bijvoorbeeld James aanwezig, de personal assistent. Hij zorgt voor huishoudelijk hulp, neemt pakketjes aan en regelt de stomerij. De personal assistent ontzorgt de bewoners zodat zij meer tijd hebben voor leuke dingen.

Hof van Holland : Hof van Holland
Hof van Holland : Hof van Holland
Hof van Holland : Hof van Holland
Projectinformatie
Wonen en zorg
Projectomschrijving
41 appartementen en 3 eengezinswoningen
Ontwikkeling
Sens Real Estate & Stebru
Ontwerp
PBV architects
Installateur
Spindler Installatietechniek
Realisatie
Bouwperiode
Opgeleverd in 2017
Afnemer
Syntrus Achmea