Eind 2017 heeft Stebru de Europese aanbesteding gewonnen voor de herontwikkeling van Vitalizee in Scheveningen. Een bijzondere opdracht op een uitdagende locatie op de boulevard van Scheveningen, gelegen tussen het Kurhaus en Sealife.

Het huidige pand van Vitalizee aan de Middenboulevard wordt gesloopt en herbouwd. In het nieuwe gebouw komt een Legoland Discovery Centre en verschillende horecagelegenheden. In de zomer van 2019 hoopt het moederbedrijf van Legoland Merlin Entertainments in Scheveningen de deuren voor het publiek te openen. Merlin Entertainments is het moederbedrijf van onder andere Sealife en Madam Tussaud. Het is een particuliere investeerder met grote plannen voor Scheveningen Bad. Het initiatief van Merlin past in de plannen van de gemeente om Scheveningen Bad het hele jaar aantrekkelijk te maken. 

De Kust Gezond
Het uitvoeringsprogramma 'De Kust Gezond' verbetert de kwaliteit van de buitenruimte in Scheveningen Bad. Zo worden onder andere de Noordelijke boulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen opgeknapt. Ook krijgen fietsers en voetgangers meer ruimte. Scheveningen Bad moet uitnodigend en gastvrij zijn en een echt kustgevoel oproepen. 

Projectinformatie
Legoland Discovery Center en horeca Scheveningen boulevard
Opdrachtgever
SENS real estate
Ontwikkeling
SENS real estate
Ontwerp
Architectenbureau Filip Mens
Constructie
Bureau Broersma
Realisatie
Stebru
Bouwperiode
heden - Q1 2019
Samenwerken als een team

Samenwerken als een team