LEVELS
';

Een nieuw stuk stad voor Haagse Moerwijk

LEVELS

Den Haag

In Den Haag Zuidwest, direct naast station Moerwijk, ontwikkelt Stebru een nieuw stuk stad. Met maar liefst 548 huurappartementen (sociaal, middenhuur en vrije sector), biedt LEVELS een bijdrage aan het terugdringen van het woningtekort in de stad.

Het gaat om prachtige appartementen, onder andere in een woontoren van 100 meter hoog, met fantastisch uitzicht, services en voorzieningen voor bewoners en een mooi groen daklandschap. Elk appartement heeft een buitenruimte en wordt afgewerkt op hoog niveau. En dat alles in een bruisende, prettige omgeving. Op straatniveau is er niet alleen volop ruimte voor bedrijvigheid, kantoren, zorg en horeca, maar ook voor groen om heerlijk buiten te recreëren. Met LEVELS krijgt Den Haag – Moerwijk een echte stadsentree!

De bouw van LEVELS heeft vanwege procedures en bezwaren helaas vertraging opgelopen, maar we streven ernaar om op zo kort mogelijke termijn te starten met de realisatie. Dit vanwege de grote vraag naar betaalbare huurappartementen. Met de bouw van LEVELS wordt invulling gegeven aan deze vraag. Echter worden woningzoekenden zoals nu ook te weinig gezien en gehoord.

Ben jij op zoek naar een woning en wil jij wonen in de nieuwste woonspot van Den Haag? Kijk dan op de site van LEVELS: levelsdenhaag.nl 

LEVELS : projects-31-07-2019 |
LEVELS : projects-31-07-2019 |
LEVELS : projects-31-07-2019 |
LEVELS : LEVELS
Projectinformatie
Een nieuw stuk stad in Moerwijk met wonen, werken, parkeren, horeca
Projectomschrijving
548 app | kantoorruimte | bedrijvigheid | daktuin
Ontwikkeling
Bouwperiode
In ontwikkeling
Afnemer
Greystar Netherlands & Hof Wonen