Zeezicht
';

Onverstoord zicht op zee

Zeezicht

Scheveningen

De gemeente Den Haag en Stebru hebben een overeenkomst voor de ontwikkeling van een nieuw woongebouw aan de Hellingweg in Scheveningen. Stebru heeft hier “Zeezicht” ontwikkeld, een uniek gebouw op de grens van zee, stad en haven. Dit gebeurt in samenwerking met Klunder Architecten, Constructie Adviesbureau S3, Nieman Raadgevende Ingenieurs, Mees Ruimte en Milieu en Spindler Installatietechniek.

Zeezicht heeft, door de gekromde gevel, de wind in het zeil. De unieke vorm van het gebouw is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel is als de boeg van een scherp jacht. De bijzondere gevel voorziet de bewoners van een ruim balkon en een fantastisch uitzicht over de voorhaven, de zee, de duinen, de haven en de stad. De locatie van het gebouw geeft een onbelemmerd zicht vanaf alle verdiepingen.

Welkom in Zeezicht 

Bij binnenkomst wordt u in een ruime entree ontvangen vanwaar u toegang krijgt tot één van de 44 unieke appartementen met een woonoppervlakte van gemiddeld 95 vierkante meter. Op de bovenste drie verdiepingen van het pand zijn de ruimere penthouses gelegen. In de ondergrondse parkeergarage is plek voor 51 auto’s, het dak van de parkeergarage zal worden bedekt met een duinlandschap. In het plan is ook een commerciële (kantoor)ruimte op de begane grond opgenomen. 

Nieuw Scheveningen 

Zeezicht ligt op de rand van het voormalige Norfolk terrein, op het stuk grond aan de Hellingweg waar antiekhandelaar Vrolijk jarenlang gevestigd is geweest. Op dit terrein zijn reeds een aantal woningen en appartementen gerealiseerd. Nergens anders vind je dit onverstoorde uitzicht op de Noordzee in Scheveningen. Met het strand om de hoek en de onbeperkte horeca keus die de haven u biedt is dit terecht een unieke locatie.

Woon je in de buurt en wil je op de hoogte blijven van de uitvoeringswerkzaamheden? Stuur dan een mail naar zeezicht@stebru.nl en meld je aan voor het Informatiebulletin Uitvoering.


Zeezicht  : Zeezicht
Zeezicht  : Zeezicht
Zeezicht  : Zeezicht
Zeezicht  : Zeezicht
Projectinformatie
Huurwoningen hoger segment
Projectomschrijving
45 appartementen
Opdrachtgever
Ontwikkeling
Ontwerp
Klunder Architecten
Installateur
Spindler Installatietechniek
Realisatie
Bouwperiode
In uitvoering
Afnemer
Catella