Maakt vastgoed persoonlijk

Bouwprojecten van Stebru zijn herkenbaar door een hoge flexibiliteit in indeling en extra ruimte voor maatwerk. Een woning moet weerspiegelen wie u bent en qua karakter en uitstraling passen bij hoe u wilt leven. Wij maken het graag persoonlijk. Ook in het contact. Vanaf de allereerste stappen in het koopproces tot en met de oplevering én daarna kunt u rekenen op onze adviezen en begeleiding.

Aandacht

Bij Stebru kunt u al vrijblijvend advies vragen, terwijl u zelf nog in de oriënterende fase zit. U heeft bijvoorbeeld een woning op het oog, maar zit nog met vragen over de aankoop – of huurprijs. Of u wilt voordat u tot koop overgaat, eerst professioneel advies over specifieke aanpassingen aan de woning en het bijbehorende kostenplaatje. Kiest u voor een woning dan bewaken onze kopersbegeleiders uw belangen. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met de bouwprocessen. Ze hebben een helder beeld van de technische mogelijkheden en hebben bijna dagelijks contact met de uitvoering. Inspelen op specifieke wensen of bijsturen op basis van nieuwe ideeën is hierdoor uitstekend mogelijk. Bovendien hebben zij altijd een actueel beeld van de planning.

Woonbeleving

Uw nieuwe ruimte alvast beleven? Dat kan in onze eigen showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze 150m2 grote ruimte vindt u een compleet overzicht van alle opties op het gebied van keukens, sanitair, vloeren, optionele wandindelingen, uitbouwen, installaties en nog veel meer. We kunnen er ook de inrichting van de keuken en de badkamer in ons 3D-programma intekenen en vervolgens levensgroot projecteren op onze living wall. Zo kunt u de nieuwe woning al bijna fysiek ervaren. Voor grootschalige projecten richten we vaak ter plekke een complete modelwoning in, inclusief alle opties en upgrades. Het liefst laten we niets aan de verbeelding over.

Extra service

Om alvast de vorderingen van het project aan u te tonen en u kennis te laten maken met medebewoners, zetten we graag een stapje extra. We organiseren bijvoorbeeld kijkdagen of startbouwevenementen. Maar we denken ook heel praktisch mee: is er overbruggende woonruimte nodig of een complete verhuizing? Dan regelen we dat. En, het is pas klaar als het echt klaar is. Sommige opties kunnen pas na de oplevering worden aangebracht. Denk aan het plaatsen van vloeren of keukens. Ook de daarvoor benodigde afstemming, begeleiding en eindcontrole is onze zorg.  


Verder kennismaken?

Thomas Nieuwendijk

T +31 (0)180 333 170 • E t.nieuwendijk@stebru.nl

Nazer Alibux

T +31 (0)180 333 170 • E n.alibux@stebru.nl


Adres showroom: Ringvaartlaan 2, 2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Een oplevering zonder verrassingen

Een oplevering zonder verrassingen