Dit is team Verkoop
';

Dit is team Verkoop

30/10/2018

Dit is team Verkoop

Nieuwerkerk aan den IJssel

“We maken er voor iedere koper een feestje van”

Geen mens wil eigenlijk nog het standaard nieuwbouwhuis. Een extra badkamer, een andere keuken of luxere stopcontacten; je wil je nieuwe huis nét een beetje meer eigen maken. Bij Stebru kan het allemaal. “We regelen het gewoon, want dat maakt dat de woning helemaal naar de zin van de koper wordt opgeleverd”. Een interview met team Verkoop van Stebru.

“Projecten van Stebru zijn herkenbaar aan een hoge flexibiliteit in indeling, extra ruimte voor maatwerk en een hoog afwerkingsniveau. De klant staat centraal. Door al vroeg in het koopproces met de klant om tafel te gaan zitten, leren we exact de wensen kennen, zodat we daar in het project op kunnen anticiperen”, aldus Dennis Steenbrugge, Hoofd Verkoop.

Stel je eigen woning samen

Omdat mensen een huis willen voelen en beleven, bouwde Stebru een showroom. Hier wordt elke koper van een Stebru-huis ontvangen. Kopers kunnen hier het afwerkingsniveau zien en voelen van bijvoorbeeld het standaard sanitair, tegelwerk en schakelmateriaal.

Dennis: “Ook mooi: alle grote opties (uitbouw, gevelwijziging, etc.) die wij aanbieden, zijn vooraf goedgekeurd door bijvoorbeeld de architect of welstandscommissie. Daar heb je verder dus geen omkijken meer naar. Het is dus echt zitten, kijken en uit veel opties kiezen.”

“Het grote voordeel hiervan is dat kopers zo echt hun eigen woning kunnen samenstellen. Maar dat niet alleen, door aanpassingen vast mee te nemen tijdens de bouwfase kunnen kopers deze kosten ook meenemen in hun hypotheek ”, aldus Thomas Nieuwendijk, Makelaar bij Stebru. “Doe je dat later, dan moet je dergelijke aanpassingen uit eigen middelen financieren.”

Van verkoop tot oplevering

Hoe het proces van kopersbegeleiding er precies uitziet? Desiree Goyvaerts en Nazer Alibux, Kopersadviseurs, leggen uit: “Zodra mensen een woning hebben gekocht bij Thomas of een externe makelaar, nodigen wij hen uit voor een gesprek om het kopers meer- en minderwerk-traject toe te lichten. In onze showroom nemen we dan eerst de standaard plattegrond door. Vervolgens bespreken we de extra mogelijkheden. Ook denken we mee bij eventuele indelingswijzigingen.

“Zo nemen we kopers mee in het hele traject van verkoop tot oplevering. En dat eindigt bij ons dus niet bij het kopersgesprek. Ook brengen we nieuwsbrieven uit en stellen we de kopers in de gelegenheid om diverse keren de bouwplaats te bezichtigen. Zo ziet de koper de woning groeien, van de eerste heipaal tot de sleuteloverdracht. Zo maken we er voor iedere koper een feestje van!”

Dit is team Verkoop : Dit is team Verkoop
Dit is team Verkoop : Dit is team Verkoop
Dit is team Verkoop : Dit is team Verkoop
Dit is team Verkoop : Dit is team Verkoop