Nieuwe kansen voor bouwlocaties en bestaand vastgoed

Ontwikkelen is vooruitkijken en je grondig verdiepen in de wensen van toekomstige generaties. Meer rendement halen uit ontwikkellocaties door duurzame en flexibele concepten of bestaand vastgoed transformeren naar een kansrijke nieuwe functie? Daar zetten we graag onze schouders onder. Complexiteit daagt ons uit en doet een beroep op onze conceptuele denkkracht. We nemen graag het initiatief of denken in een vroeg stadium en open minded mee over nieuwe kansen voor ontwikkellocaties en/of bestaand vastgoed.

Laagdrempelig

Als integraal onderdeel van Stebru Groep hebben we eenvoudig toegang tot veel technische kennis, innovatieve oplossingen, inzicht in bouwkosten en afzetmogelijkheden. Dit maakt het voor ons mogelijk om tegen scherpe kosten te werken en vooral snel te kunnen inspringen.

Creatief

Vanuit onze creatieve aanpak komen we snel en daadkrachtig tot een inspirerende visie. Ideeën toetsen we direct aan de haalbaarheid ervan. We putten daarbij uit ruime ervaring met binnenstedelijke ontwikkeling. Bovendien weten we hoe we vroegtijdig moeten bouwen aan draagvlak en is de dynamiek van politieke en financiële belangen bekend terrein voor ons.

Daadkrachtig 

Onze open werkstructuur, korte communicatielijnen en creatieve aanpak komen in ontwikkelprocessen misschien wel het sterkst tot hun recht. Binnenstedelijk werken midden in de bestaande (bewoonde) omgeving en onder lastige logistieke omstandigheden, vraagt om flexibiliteit en een sterk anticiperend vermogen. Doorpakken en op tijd knopen doorhakken zijn in zo’n situatie cruciaal. We doen dat met veel overtuiging en met het uitgangspunt het karakter van de omgeving te verbeteren of in ere te behouden. Zo dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van een duurzame toekomst.

Verder kennismaken?

Bart Snijders
T +31 (0)180 333 170 • b.snijders@stebru.nl
Bart van Veenendaal 
T +31 (0)180 333 170 • E b.van.veenendaal@stebru.nl

Stebru is lid van NEPROMMeer mogelijk dan u denkt

Moeilijk te realiseren projecten haalbaar maken