Bijdragen aan de Nederlandse maatschappij

Bijdragen aan de Nederlandse maatschappij

Bijdragen aan de Nederlandse maatschappij

Als je dagelijks bezig bent met de bebouwde omgeving, neem je al verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we met z’n allen leven. Nu en in de toekomst. Tenminste, als je het goed doet. En dat willen we.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint vanzelfsprekend met onze grote aandacht voor duurzaamheid. Daarnaast willen wij dat Nederland het best mogelijke onderwijs biedt. Wij zijn in staat om hieraan bij te dragen. We stoppen de nodige energie in het begeleiden van stagiaires van mbo-, hbo- en wo opleidingen uit de regio Rotterdam en Den Haag. Daarnaast verzorgen we diverse projecten binnen hogescholen. Bijvoorbeeld door in de rol van opdrachtgever het traject van een fictieve aanbesteding compleet na te spelen, mee te denken over afstudeeropdrachten of onze collega’s geven gastcolleges.

Stebru voelt zich onderdeel van de Nederlandse maatschappij, en vult dat behalve in de buitenwereld ook binnen het eigen bedrijf in: met een menselijke maat, betrokkenheid en aandacht voor elkaar. Voor onze medewerkers organiseren we veel (sportieve) activiteiten en bijeenkomsten met een feestelijk tintje. Met onze leveranciers en onderaannemers gaan we om zoals we zelf behandeld zouden willen worden: op een respectvolle manier, waarbij wij streven naar langetermijnrelaties die van duurzame betekenis zijn. En op kantoor lunchen we elke dag met brood van de molen van ASVZ Kortenoord bij ons uit het dorp. Waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt elke dag het brood vers bakken. 

Het steentje van Steenbrugge

Ook hebben we de Steenbrugge Foundation opgericht, vanuit waar we financieel en sociaal bijdragen aan lokale initiatieven. Rechtstreeks vanuit ons hart.