Van een huis naar een thuis

Onze projecten zijn herkenbaar door een hoge flexibiliteit in indeling en extra ruimte voor maatwerk. Een huis moet het karakter van de bewoner weerspiegelen en qua uitstraling passen bij hoe hij wil leven. Wij maken het persoonlijk. Ook in het contact. Vanaf de allereerste stappen in het koopproces tot en met de oplevering én daarna adviseren en begeleiden wij bewoners. 

Aandacht

Bij ons kun je altijd terecht voor advies, ook al in de oriënterende fase. Je hebt bijvoorbeeld een woning op het oog, maar zit nog met vragen over de prijs. Of je wilt, voordat je tot koop overgaat, eerst professioneel advies over specifieke aanpassingen aan de woning en het bijbehorende kostenplaatje. Onze kopersbegeleiders adviseren jou in het hele proces. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het bouwproces. Ze hebben een helder beeld van de technische mogelijkheden en hebben bijna dagelijks contact met de uitvoering. Inspelen op specifieke wensen of bijsturen op basis van nieuwe ideeën is hierdoor altijd mogelijk.  

Woonbeleving

Meer gevoel krijgen bij je nieuwe huis? Dat kan in onze eigen showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze ruimte bieden we een compleet overzicht van alle opties op het gebied van keukens, sanitair, vloeren, optionele wandindelingen, uitbouwen en nog veel meer. Voor grootschalige projecten richten we vaak ter plekke een complete modelwoning in, inclusief alle opties en upgrades. Het liefst laten we niets aan de verbeelding over. 

Extra service

Om alvast de vorderingen van het project te tonen en kennis te laten maken met medebewoners, zetten we graag een stapje extra. Zo organiseren we bijvoorbeeld kijkdagen of startbouw evenementen. Sommige opties kunnen pas na de oplevering worden aangebracht. Denk aan het plaatsen van vloeren of keukens. Ook de daarvoor benodigde afstemming, begeleiding en eindcontrole is onze zorg.   

Verder kennismaken?

kopersadviseurs@stebru.nl

Adres showroom:
Ringvaartlaan 2, 2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel