Bouwen aan vooruitgang

Met ieder project laten we zien dat er meer mogelijk is. Door slimme logistieke vondsten, energiebesparende oplossingen en innovatieve bouwmethoden. Het kenmerkt onze mentaliteit. Of het nu gaat om seriematige bouw, grote woon- of kantoorgebouwen of een complete woonwijk, er is altijd voordeel te behalen. In tijd, budget en kwaliteit of gewoon in een mooiere uitstraling.

Leveren volgens afspraak

Onze werkmethoden zijn uitgekiend en worden slim ondersteund door ICT-oplossingen die we vaak in eigen huis ontwikkelen. Iedereen staat letterlijk in directe verbinding met het bouwproces. Tussentijdse evaluaties, kwaliteitscontroles en directe terugkoppeling zijn strak gepland. Met als belangrijke uitkomst: minimale faalkosten en leveren volgens afspraak.

Vooruitkijken

Vanzelfsprekend blijft bouwen mensenwerk. Bij Stebru werken we met toegewijde bouwteams en is er altijd een vast aanspreekpunt. We besteden veel aandacht aan gestructureerd werkoverleg en kennisuitwisseling. We dagen elkaar graag uit om het proces tot in detail te overzien. Onze integrale aanpak binnen de Stebru Groep stimuleert dit. Ideeën en ervaringen over bijvoorbeeld ontwikkeling, onderhoud en beheer, brengen we vroegtijdig in het traject in. Het resultaat? Meer onderhoudsvrije oplossingen, meer keuzevrijheid voor eindgebruikers en een langere levensduur van het vastgoed.

Stebru werkt als ketenpartner, als general contractor of in dienst van initiatieven van de Stebru Groep. Altijd vanuit transparantie in werkwijze en kosten. 

Bekijk onze projecten in uitvoering

Verder kennismaken? 

Albert-Jan Moerman

+31 (0)180 333 170 • aj.moerman@stebru.nl

Samen naar een goed eindresultaat

Samen naar een goed eindresultaat