Wethouder Moti heet bewoonster welkom
';

Wethouder Moti heet bewoonster 010XL welkom in de wijk

14/11/2018

Wethouder Moti heet bewoonster welkom

Rotterdam

Wethouder Moti heeft een nieuwe bewoonster van project 010XL in de Rotterdamse Tarwewijk een bloemetje aangeboden. De wethouder maakte een informeel praatje met de bewoonster en heette haar welkom in de wijk middels een boeket van Bloemenzaak Fleurida. De 15 koopwoningen in het project zijn net vorige maand opgeleverd.

In het kader van een werkbezoek aan recente ontwikkelingen in de wijken Charlois, Carnisse en de Tarwewijk bezocht de wethouder de Brielselaan. De komst van de 15 woningen van 010XL is letterlijk de spin-off geweest voor de wijk. De naastgelegen winkelpanden zijn ook vernieuwd. Inmiddels heeft zich in één van deze panden Bloemenwinkel Fleurida gevestigd. De komende maanden zullen meer ondernemers zich er vestigen, waaronder een chocolaterie.

Nationaal Programma Rotterdam-Zuid

Wethouder Moti is verantwoordelijk voor de portefeuilles Werk, inkomen en Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). In het Nationaal Programma Rotterdam Zuid werken Rijk, de gemeente Rotterdam, corporaties, zorginstellingen, schoolbesturen, bedrijfsleven, politie en Openbaar Ministerie aan een gezonde toekomst voor Rotterdam Zuid. Samen willen deze partners ervoor zorgen dat opleidingsniveau, arbeidsparticipatie en woonkwaliteit in 20 jaar stijgen naar het gemiddelde van de vier grote steden in Nederland. 

Wethouder Moti heet bewoonster welkom : Wethouder Moti heet bewoonster welkom