Robert Steenbrugge en Heleen Aarts treden toe tot bestuur NEPROM
';

Robert Steenbrugge en Heleen Aarts treden toe tot bestuur NEPROM

13/09/2021

Robert Steenbrugge en Heleen Aarts treden toe tot bestuur NEPROM

Voorburg

Heleen Aarts (Amvest) en Robert Steenbrugge (Stebru) zijn op 8 september officieel toegetreden tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De NEPROM is verheugd met de komst van dit dynamische en enthousiaste tweetal.

Zoektocht naar een optimale samenwerking

Heleen Aarts is sinds 1 oktober 2019 Chief Executive bij Amvest waar ze werkt sinds 2005. Heleen is bestuurskundige en is gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling, een vakgebied dat gekenmerkt wordt door samenwerkingsverbanden tussen publieke en private partijen. “Ik treed graag toe tot het bestuur, omdat ik de NEPROM heel belangrijk vind. In mijn dagelijkse praktijk voer ik veel gesprekken over hoe de overheid en markt goed kunnen samenwerken. In die zoektocht speelt de NEPROM een grote rol en daar draag ik als bestuurslid graag aan bij.”

Met elkaar in gesprek blijven

Robert Steenbrugge is algemeen directeur bij bouwbedrijf Stebru. Na ruim zestien jaar een begrip binnen de bouw- en vastgoedwereld. Alle inzet werd in 2019 dan ook ruimschoots beloond toen Robert tijdens de vijfde editie van de Rotterdamse Vastgoeddag werd verkozen als Vastgoedman van het jaar. “Ik ben zeer vereerd met mijn benoeming als NEPROM-bestuurslid. Een branchevereniging is onmisbaar in de toenemende complexiteit van ons werk en heel belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Ik ben trots om daar deel van uit te maken.”

Met de komst van Aarts en Steenbrugge neemt de NEPROM afscheid van de bestuursleden: Allard van Spaandonk (Bouwinvest) en Job Dura (Dura Vermeer). Van hen loopt de tweede zittingstermijn binnenkort af en zodoende zijn ze niet meer herkiesbaar.

Robert Steenbrugge en Heleen Aarts treden toe tot bestuur NEPROM : Robert Steenbrugge en Heleen Aarts treden toe tot bestuur NEPROM