Stebru kiest voor Docstream en Snagstream van Pro4all
';

Stebru kiest voor Docstream en Snagstream van Pro4all

16/11/2021

Stebru kiest voor Docstream en Snagstream van Pro4all

Nieuwerkerk a/d IJssel

Stebru en Pro4all hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het gebruik van Docstream en Snagstream. Beide bedrijven zijn jonge familiebedrijven en zijn daarom verheugd op deze samenwerking. “Ik denk dat mede op dat vlak enkele jaren geleden de klik is ontstaan”, aldus Pieter Beuker. “We zijn elkaar altijd blijven volgen en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooie samenwerking”. 

Kees Balen BIM- en ICT Manager bij Stebru: ”Al vanaf de eerste kennismaking met Pieter en Pro4All klikt het. De samenwerking hierin tussen alle medewerkers binnen Stebru en Pieter en zijn team loopt geweldig. Hoe we nu gezamenlijk de inzet van Docstream aan het vormgeven zijn, gaat het ons een goede invulling geven aan de functionaliteiten die wij momenteel zoeken als bedrijf.

Tijdwinst creëren

Met Docstream en Snagstream neemt Pro4all al jaar en dag digitale frustraties en obstakels weg voor bouwbedrijven. Daarmee wordt tijdwinst gecreëerd. Op het juiste moment de juiste informatie beschikbaar hebben om de projecten waar je aan werkt op een duurzame manier te ontwikkelen, bouwen of te beheren. Daarmee kunnen alle samenwerkende partijen de focus houden op het gezamenlijke doel. Want Pro4all wil dat bedrijven al hun tijd en energie kunnen steken in datgene waar ze het beste in zijn.

Vandaag de dag heeft Pro4all meer dan 80.000 gebruikers die dagelijks hun platform gebruiken. Van het delen van documenten, BIM-men en online samenwerken tot aan digitaal opleveren. Dat is ook waar de komende periode de focus komt te liggen bij het gebruik bij Stebru. We gaan eerst de werkvoorbereiding trainen in het gebruik tijdens een pizza-sessie. Met z’n allen de projecten omzetten. Het idee is dat ze het de volgende dag direct kunnen gebruiken.

Docstream binnen Stebru

Bij Stebru gaat de inzet van Docstream op verschillende vlakken plaatsvinden. Enerzijds wordt het document management systeem vervangen en geïntroduceerd en anderzijds wordt het gebruikt voor het borgen van contractdocumenten. Als extra (geïntegreerde) tool natuurlijk ook het gebruik van Snagstream voor KAM rondes, opleveringen, en om voorbereid te zijn op de wet kwaliteitborging.