Superlofts
';

Superlofts Delft opengesteld voor publiek tijdens open dag Nieuw Delft

09/10/2018

Superlofts

Delft

Afgelopen zaterdag opende Nieuw Delft haar deuren. Zo’n 250 bezoekers bezochten de open dag. Nieuw Delft is de naam voor de promotie van het gebied rondom het station van Delft. Stebru heeft in deze buurt de Superlofts ontwikkeld waarvan de uitvoering nu in handen is van Bakels en Ouwerkerk. Ontwikkelaar Judith Fledderus en verkoopmanager Thomas Nieuwendijk waren namens Stebru aanwezig op project Superlofts, inclusief Barista-bus om geïnteresseerden te ontvangen met een kop koffie.

In de centrale hal van stadskantoor Delft konden bezoekers van de open dag alles te weten komen over de projecten en het woningaanbod in Nieuw Delft. Mensen konden het stationsgebied van de toekomst en The Student Hotel in 'virtual reality' bekijken en ontdekken aan de hand van maquettes.

Exclusieve rondleidingen en zelf de bouwvelden verkennen

Op de open dag werden exclusieve rondleidingen georganiseerd naar Park Spoorloos, de Coendersbuurt en een woning uit een zelfbouwcollectief (CPO). Bezoekers konden ook zelf het projectgebied Nieuw Delf bezoeken. Bij aankomst in het stadskantoor ontvingen geïnteresseerden een uitgestippelde routekaart. Onderweg kwamen bezoekers aan de hand van de kaart langs verschillende tenten en infotorens (met een QR-code), waar men alles kon leren over de bouwplannen in Nieuw Delft.

Fotografie: Vincent Basler

Superlofts : Superlofts