Elke stad, wijk of gebouw een eigen ritme

Elke stad, wijk of gebouw een eigen ritme

Samen bereik je meer

Stebru is in 2005 opgericht door Joop en Robert Steenbrugge. In de relatief korte tijd dat we bestaan hebben we al een flink track record opgebouwd. Van ontwikkelen tot bouwen en van grote woongebouwen tot zorgwoningen. We versterken graag het ritme van een stad of wijk, of halen juist de slechte klanken eruit. Altijd samen. Inventief, creatief en vol passie. 

We hanteren een moderne en open werkstructuur. Met korte communicatielijnen en met veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Onze medewerkers hebben de intrinsieke motivatie om elkaar verder te brengen; een belangrijke kernwaarde binnen Stebru. Niet alleen intern, maar ook in de samenwerking met onze partners geldt deze werkmentaliteit.

Verbindende factor

We werken onder andere voor internationale beleggers, gemeenten, zorgleveranciers en woningcorporaties. Maar we vertrouwen ook graag op onze eigen kracht. We leggen geregeld de verbinding tussen partijen om initiatieven van de grond te krijgen. Telkens vanuit een andere invalshoek of vanuit andere belangen. Die dynamiek past ons goed. Ontwikkelen, realiseren en beheren doen we vanuit één visie, één bedrijf. We beschikken over ons eigen verkoop- en marketingapparaat, zo houden we het antwoord dicht bij de vraag.

Familiebedrijf

Vakmanschap, organiserend vermogen en creativiteit. Gewaarborgd door ruim negentig specialisten binnen onze organisatie. Zij vormen ons fundament. Dagelijks zetten zij zich als team in voor het beste resultaat. We zijn een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur; we hebben respect en aandacht voor elkaar. Bovendien vertaalt deze cultuur zich in langetermijndenken. En dat is essentieel voor een succesvol vastgoedproject.

Welkom in de nieuwe dynamiek van vastgoed. Welkom in het ritme van Stebru.