Groeien door samenwerking

Stebru. Actief sinds 2005 en inmiddels niet meer uit de bouw- en vastgoedwereld weg te denken. Onze drijfveer? Moeilijk te realiseren projecten haalbaar maken. Niet voor niets richten we ons voor een belangrijk deel op binnenstedelijke ontwikkeling. Grote ingenieuze projecten, met korte doorlooptijden, op lastige locaties. Zo hebben we het graag. Dit soort projecten geeft onze formule vorm en scherpt onze processen voortdurend aan. En we leren zo de wensen van de moderne stadsmens tot in detail kennen.

Ons relatief jonge bestaan maakt ons tot een energieke partij. We hanteren een moderne en open werkstructuur. Met korte communicatielijnen en met veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Onze medewerkers hebben de intrinsieke motivatie om elkaar verder te brengen; een belangrijke kernwaarde binnen Stebru, met kennisdeling en innovatie als spil. Niet alleen intern, maar ook in de samenwerking met onze partners geldt deze werkmentaliteit. Het levert een organische manier van werken op waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Verbindende factor

We werken onder andere voor internationale beleggers, zorgleveranciers, gemeenten en woningcorporaties. Maar we vertrouwen ook graag op onze eigen kracht. We leggen geregeld de verbinding tussen partijen om initiatieven van de grond te krijgen. Telkens vanuit een andere invalshoek of vanuit andere belangen. Die dynamiek past ons goed. Ontwikkelen, Realiseren, en Beheren organiseren we op maat en vanuit één visie. Altijd strak omlijnd door ons marktdenken. We beschikken over ons eigen verkoop- en marketingapparaat, zo houden we het antwoord dicht bij de vraag.

Familiebedrijf

Vakmanschap, organiserend vermogen en creativiteit. Gewaarborgd door ruim negentig specialisten binnen onze organisatie. Zij vormen ons fundament. Dagelijks zetten zij zich als team in voor het beste resultaat. We zijn een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur; we hebben respect en aandacht voor elkaar. Bovendien vertaalt deze cultuur zich in langetermijndenken. En dat is essentieel voor een succesvol vastgoedproject.

Een familiebedrijf

Een familiebedrijf sinds 2005