Verde Vista
';

Verde Vista

Verde Vista

Zoeterwoude

In Zoeterwoude (Meerburg) heeft Stebru project Verde Vista ontwikkeld; 400 woningen in het betaalbare en sociale segment. Stebru laat dit project realiseren door een andere bouwende partner namelijk Plegt-Vos. Zij hebben de technische uitontwikkeling en realisatie op zich genomen.

Deze locatie aan de rand van het Groene Hart en grenzend aan de stad Leiden is uitdagend, hij ligt namelijk direct langs de snelweg A4.

Het project Verde Vista, bestaat uit 164 huurappartementen voor ouderen (vanaf 65 jaar), waarvan 120 in het sociale segment, 214 vrije sector huurappartementen en 22 sociale koopappartementen. De verschillende bouwdelen van het project worden verbonden door gezamenlijke binnenhoven en entrees. Stebru vindt het belangrijk om in haar projecten ruimte te creëren voor ontmoeting om sociale interactie te vergroten en eenzaamheid te verkleinen.

Het project wordt door ons ontwikkeld en gebouwd door Plegt Vos. De huurappartementen zijn afgenomen door respectievelijk Habion, VGZ, Coever en Credit Linked.

Wat het project bijzonder maakt, is dat het direct naast één van de drukste snelweg van Nederland ligt. Hoe zorg je ervoor dat hier toch een prettig woonmilieu ontstaat dat voldoet aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Naar verwachting wordt Verde Vista eind 2024 opgeleverd.

Verde Vista : Beau
Verde Vista : Beau
Verde Vista : Beau
Verde Vista : Beau
Verde Vista : Beau
Verde Vista : Beau
Projectinformatie
400 woningen
Ontwikkeling
Ontwerp
Groosman
Constructie
Groosman
Realisatie
Plegt-Vos
Bouwperiode
2022 - 2024