Vastgoed optimaliseren in gebruik, onderhoud of een oplevering zonder verrassingen. Onze missie is u alle zorg uit handen nemen. Kwaliteitsbewaking op afstand of online gegevensuitwisseling tijdens de bouw leveren ons een vooruitziende blik op. Dat geeft al meteen een voorsprong.

24/7

Storingen en klachten zijn niet altijd te voorkomen. Daarom staat er een team van vakmensen klaar. We reserveren altijd voldoende capaciteit om snel te kunnen reageren. Door onze ICT-oplossingen kunnen klachten 24/7 online via een gebruiksvriendelijk systeem worden gemeld. Eenmaal ter plekke weten we op basis van ons digitale archief al precies wat ons te wachten staat.

Langere levensduur

Vanuit Stebru leveren we planmatig onderhoud en renovatie. Ook hier is ontzorgen ons doel. We plannen afspraken met huurders, onderhouden het contact en beseffen als geen ander dat we ons bewegen in andermans leefomgeving. Met relatief kleine investeringen hebben we inmiddels bewezen dat we de levensduur van vastgoed met vijftien jaar of meer kunnen verlengen. Vaak gecombineerd met enorme besparingen in energiekosten door opwaardering van technische installaties. 

Hands-on

We ‘pluggen’ letterlijk in op onze bouwprocessen zodat kwaliteitscontroles en bijsturing daarin verweven zijn. Met een oplevering zonder verrassingen als resultaat. Onze nauwe betrokkenheid bij het proces geeft ons bovendien een goede basis voor een slim en efficiënt beheer- en onderhoudsplan.

Verder kennismaken?

Peter van Nielen
T +31 (0)180 333 170 • E p.van.nielen@stebru.nl