Grip op kwaliteit

Vastgoed optimaliseren in gebruik, onderhoud of een oplevering zonder verassingen. Onze missie is u alle zorg uit handen nemen. Dat lukt ons door adequate communicatie en de inzet van onze eigentijdse ICT-middelen. Kwaliteitsbewaking op afstand of online gegevensuitwisseling tijdens de bouw leveren ons een vooruitziende blik op. Dat geeft al meteen een voorsprong.

24/7

Storingen en klachten zijn natuurlijk niet altijd te voorkomen. Daarom staat er een team van vakmensen klaar. We reserveren altijd voldoende capaciteit om snel te kunnen reageren. Door onze ICT-oplossingen kunnen klachten 24/7 online via een gebruiksvriendelijk systeem worden gemeld. Eenmaal ter plekke weten we op basis van ons digitale archief vaak al precies wat ons te wachten staat.

Langere levensduur

Vanuit Stebru leveren we planmatig onderhoud en renovatie. Ook hier is ontzorgen ons doel. We plannen afspraken met huurders, onderhouden het contact en beseffen als geen ander dat we ons bewegen in andermans leefomgeving. Door optimaal gebruik te maken van de technische knowhow binnen de Stebru Groep hebben we altijd de juiste kennis in onze achterzak. Een strategisch voordeel. Met relatief kleine investeringen hebben we inmiddels bewezen dat we de levensduur van vastgoed met vijftien jaar of meer kunnen verlengen. Vaak gecombineerd met enorme besparingen in energiekosten door opwaardering van technische installaties.

Hands-on

Servicebouw is binnen de Stebru Groep een belangrijke troef tegen opleverpunten. We ‘pluggen’ letterlijk in op bouwprocessen zodat kwaliteitscontroles en bijsturing daarin verweven zijn. Met een oplevering zonder verrassingen als resultaat. Onze nauwe betrokkenheid bij het proces geeft ons bovendien een goede basis voor een slim en efficiënt beheer- en onderhoudsplan.


Verder kennismaken? 

Peter van Nielen
T +31 (0)180 333 170 • E p.van.nielen@stebru.nl
Onderhoud met een vooruitziende blik.

Onderhoud met een vooruitziende blik