Parc Alcazar
';

Parc Alcazar

Parc Alcazar

Puttershoek

Op de voormalige locatie van zalencentrum en restaurant Alcazar in Puttershoek is Stebru bezig met de ontwikkeling van een woonprogramma. De locatie is interessant voor woningzoekenden in de omgeving door de fijne locatie die zich kenmerkt door veel groen, water en rust in combinatie met de bereikbaarheid van omliggende dorpen en steden.


Mix aan woningen met waterpartijen

Op de legendarische locatie van Alcazar heeft Stebru een woonprogramma ontwikkeld. De muziek maakt straks plaats voor fluitende vogels en de dansende menigte voor spelende kinderen. Alcazar verandert van eventlocatie naar woonlocatie, onder de naam Parc Alcazar.

Er komt een mix aan woningen in een weelderige opzet met waterpartijen eromheen. De ontwikkeling sluit aan op de Biezenvijver en draagt bij aan de doelstellingen van klimaatadaptatie. Zo zal de hittestress afnemen en krijgt de locatie veel groen. Het gevarieerde aanbod telt 36 appartementen en verschillende type woningen: beneden-bovenwoningen, rijwoningen en tweekappers die energieneutraal worden gerealiseerd. En zelfs voor degene die dan nog niet kan kiezen zijn er enkele vrije kavels.

Oude herinneringen krijgen een plek

Alcazar is en blijft een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. RoosRos Architecten heeft samen met kunstenaar Alex Prooper gezocht naar een passende manier om herinneringen uit het verleden een plek te geven in het nieuwbouwplan. Via de website www.parc-alcazar.nl wordt er opgeroepen om oude foto’s op te sturen, zodat dit gebruikt kan worden voor het ‘kunstwerk’ dat wordt verwerkt in de gevels.

In verkoop

De verkoop van Parc Alcazar is inmiddels in volle gang. De prognose voor de start van de bouw is in het eerste kwartaal van 2024. Parc Alcazar: Een bijzonder project, op een legendarische locatie.

Parc Alcazar : Parc Alcazar
Parc Alcazar : Parc Alcazar
Parc Alcazar : Parc Alcazar
Parc Alcazar : Parc Alcazar
Projectinformatie
36 app, 12 beneden-bovenwoningen, 12 tweekappers, 6 rijwoningen, 3 kavels
Ontwikkeling
Ontwerp
RoosRos Architecten
Realisatie
Bouwperiode
Prognose start bouw Q1 2024