De Tuin van Morgen
';

De Tuin van Morgen

De Tuin van Morgen

Op de locatie van de voormalige basisschool de Morgenster en gelegen in het maatschappelijk hart van Sleeuwijk, verrijst het woningbouwproject “De Tuin van Morgen”.


Wonen en ontmoeten

De Tuin van Morgen bestaat uit drie nieuwe gebouwen met ruimte voor zestig appartementen in diverse types en afmetingen en in een aantrekkelijke prijsklassen van koop tot sociale huur. De gebouwen worden in een waaier gevormd rondom een nieuw paviljoen en een verdiepte parkeergarage met daarboven een daktuin waar ontmoeting en activiteiten centraal staan. Op deze manier genieten de toekomstige bewoners optimaal van het wonen in een park. Een nieuw park dat zich leent voor mooie ontmoetingen of om heerlijk tot rust te komen.

Duurzaam en natuurinclusief

Binnen de Tuin van Morgen is veel ruimte voor groen, duurzaamheid én circulair bouwen. Het plan is in hoogte (drie tot vier bouwlagen) en doorzichten “dorps” gehouden en er is maximaal ingezet op aspecten als duurzaamheid, natuurinclusiviteit en klimaatbestendigheid. Circulair bouwen met gebruikmaking van bio-based materialen wordt een steeds belangrijker thema in de bouw. De gebouwen worden bijvoorbeeld gerealiseerd met een houten constructie (CLT), wat vele voordelen biedt.

De komende periode zal het plan verder uitgewerkt worden en zal de gemeente de benodigde bestemmingsplanwijziging in procedure brengen.De Tuin van Morgen  :
De Tuin van Morgen  :
De Tuin van Morgen  :
Projectinformatie
Wonen
Projectomschrijving
60 appartementen | koop en huur
Bouwperiode
N.t.b.