Korbootstraat
';

Korbootstraat

Korbootstraat

Scheveningen

In opdracht van NU Projectontwikkeling bouwde Stebru aan de Treilerweg/Korbootstraat in Scheveningen. Eerder realiseerden we voor NU het project Boegbeeld aan de overzijde van de Treilerweg.

Het project bestaat uit 75 huurappartementen, verdeeld over twee woonblokken. De appartementen bestaan uit één-, twee- en driekamerappartementen variërend tussen 25 m² en 50 m² en een vierkamerappartement van ca. 90 m². Aan de kant van de Treilerweg zal tevens circa 325 m² commerciële ruimte in de plint komen. De te realiseren woningen worden betaalbaar en zijn door NU specifiek ontwikkeld voor starters en/of mensen die een relatie hebben met Scheveningen.

Het merendeel van de woningen komt aan de gemeenschappelijke binnentuin te liggen, waar zowel de bewoners als de overige omwonenden op uitkijken. Tussen de twee woonblokken wordt op het binnenterrein een stallingsgarage voor 22 auto’s – volledig uit het zicht – geïntegreerd tussen de bebouwing en onder de groene, klimaat- en natuurinclusieve binnentuin.

Het project is in april 2024 opgeleverd.

Gerelateerde project(en)

Projectinformatie
75 huurappartementen
Opdrachtgever
Nu Projectontwikkeling
Ontwerp
Van Wilsum Van Loon
Constructie
TWP
Bouwperiode
2022 - 2024