Superlofts
';

Hip wonen aan de gracht

Superlofts

Delft

Wonen was nog nooit zo leuk. Op een prachtige locatie aan de Graaf Floriskade in Delft heeft Stebru, samen met Marc Koehler Architects en CPO leden, negen Superlofts ontwikkeld. Bakels en Ouwerkerk was verantwoordelijk voor de bouw. De lofts zijn in april 2019 opgeleverd.

All-electric 

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in dit project. De woningen zijn ‘all-electric’ opgeleverd. De toepassingen voor het creëren van een hoog wooncomfort zijn onder andere een elektrische boiler, elektrische wandradiatoren, zonnepanelen, driedubbel glas en buitenzonwering.

Van Kaapstad tot Delft

Superlofts is een concept dat wereldwijd wordt uitgerold. Van Kaapstad tot Kopenhagen, en nu dus ook in Delft. Een loft is een casco ruimte waarbinnen de koper zelf zijn droomhuis kan realiseren.

Coendersbuurt

De Coendersbuurt is volop in aanbouw. De buurt wordt kleinschalig, autoluw en door de Nieuwe Gracht omringd door water. Op steenworpafstand ligt het nieuwe NS-station van Delft en ook de binnenstad ligt op loopafstand. Ook met de auto is de Coendersbuurt straks goed bereikbaar. Met voor bewoners een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Superlofts : Superlofts
Superlofts : Superlofts
Superlofts : Superlofts
Projectinformatie
Wonen
Projectomschrijving
9 woningen | Collectief Particulier Opdrachtgevers
Verkoop
Ontwikkeling
Ontwerp
Marc Koehler Architects
Constructie
Dantuma Wegkamp
Installateur
Dantuma Wegkamp
Realisatie
Bakels & Ouwerkerk
Bouwperiode
Opgeleverd 2019