Wonen was nog nooit zo leuk. Op een prachtige locatie aan de Graaf Floriskade in Delft, aan de toekomstige gracht, heeft Stebru samen met Marc Koehler Architects en CPO leden negen Superlofts ontwikkeld. Bakels en Ouwerkerk heeft de lofts gebouwd. Het totale project is in april 2019 opgeleverd.

All-electric

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in dit project. De woningen worden ‘all-electric’ opgeleverd. De toepassingen voor het creëren van een hoog wooncomfort zijn onder andere een elektrische boiler, elektrische wandradiatoren, zonnepanelen, driedubbel glas en buitenzonwering. De oplevering van de lofts staat medio 2019 gepland.

Van Kaapstad tot Delft

Superlofts is een concept wat wereldwijd wordt uitgerold. Van Kaapstad tot Kopenhagen, en nu dus ook in Delft. Een loft is een casco ruimte waarbinnen de koper zelf zijn droomhuis kan realiseren.

Coendersbuurt

De Coendersbuurt is volop in aanbouw. De buurt wordt kleinschalig, autoluw en door de Nieuwe Gracht omringd door water. Op steenworpafstand ligt het nieuwe NS-station van Delft en ook de binnenstad ligt op loopafstand. Ook met de auto is de Coendersbuurt straks goed bereikbaar. Met voor bewoners een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Opdrachtgever
Stebru
Ontwerp
Marc Koehler Architects
Constructie
Dantuma Wegkamp
Realisatie
Stebru
Bouwperiode
Opgeleverd april 2019
Een oplevering zonder verrassingen

Een oplevering zonder verrassingen