Woningbouwplannen op locatie Alcazar

Woningbouwplannen op locatie Alcazar

Woningbouwplannen Alcazar

Op de locatie van zalencentrum en restaurant Alcazar in Puttershoek ontwikkelt Stebru nieuwe koopwoningen en appartementen. De planvorming is in volle gang.
Half november organiseerde Stebru, in samenwerking met RoosRos Architecten en Beyond Now, een live webinar over de woningbouwplannen voor Alcazar in Puttershoek. Een geslaagde digitale informatieavond over de plannen voor deze locatie.

Tijdens de live-uitzending vertelden Stebru en de architect wat er gedaan is met de reacties op de plannen tijdens de Meet & Greet van het project eerder dit jaar. Ook werden de laatste ontwerpen getoond voor de woningen en voor de buitenruimte. In die buitenruimte is onder andere veel aandacht besteed aan het groen en de dorpse uitstraling. Na de terugkoppeling op de plannen werd er meer informatie gegeven over de planning van het vervolgproces.

De woningen die eerder nog witte blokjes waren, zijn inmiddels gemetselde huizen en appartementen die zoveel mogelijk aansluiten bij de architectuurvoorkeuren uit de eerdere enquĂȘte: dorps, traditionele elementen met moderne uitstraling en lichte, aardse kleuren passend bij Puttershoek. Het gevarieerde aanbod werd erg gewaardeerd en sluit goed aan bij de behoefte. Er is ook gehoor gegeven aan de oproep om speelplekken voor kinderen te maken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom dit project.