Geslaagd webinar over woningbouwplannen Alcazar
';

Geslaagd webinar over woningbouwplannen Alcazar

26/11/2020

Geslaagd webinar over woningbouwplannen Alcazar

Puttershoek

Half november organiseerde Stebru, in samenwerking met RoosRos Architecten en Beyond Now, een live webinar over de woningbouwplannen voor Alcazar in Puttershoek. Een geslaagde digitale informatieavond over de plannen voor deze locatie.

Tijdens de live-uitzending vertelden Stebru en de architect wat er gedaan is met de reacties op de plannen tijdens de Meet & Greet van het project eerder dit jaar. Ook werden de laatste ontwerpen getoond voor de woningen en voor de buitenruimte. In die buitenruimte is onder andere veel aandacht besteed aan het groen en de dorpse uitstraling. Na de terugkoppeling op de plannen werd er meer informatie gegeven over de planning van het vervolgproces. 

De woningen die eerder nog witte blokjes waren, zijn inmiddels gemetselde huizen en appartementen die zoveel mogelijk aansluiten bij de architectuurvoorkeuren uit de eerdere enquĂȘte: dorps, traditionele elementen met moderne uitstraling en lichte, aardse kleuren passend bij Puttershoek. Het gevarieerde aanbod werd erg gewaardeerd en sluit goed aan bij de behoefte. Er is ook gehoor gegeven aan de oproep om speelplekken voor kinderen te maken.

Webinar gemist, maar wel op de hoogte blijven van de plannen? Kijk op www.stebru.nl/alcazar en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Gerelateerde project(en)