Midden in de stadsdriehoek, op steenworpafstand van de nieuwe Markthal en treinstation Blaak ontwikkelt en bouwt Stebru een nieuwe landmark voor Rotterdam. Studenten en starters die in het kloppende hart van Rotterdam willen wonen, huren een woning in OurDomain Rotterdam Blaak.

70 meter hoog

OurDomain Rotterdam Blaak wordt een 70 meter hoge woontoren met 24 verdiepingen. Het markante gebouw in hartje Rotterdam telt straks 612 kamers en appartementen voor studenten en starters. Het woonconcept sluit aan op de wens van de doelgroep met een hoogwaardig afgewerkt appartement in een aantrekkelijke stedelijke omgeving met services, zoals 24/7 hospitality, fitness, lounge en koffiebar, bibliotheek en een grote fietsenstalling. Op het dak van het gebouw realiseert Stebru een 600 m² groot groen dakterras met uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Eelko Korteweg, directeur acquisitie en investment van Greystar: “We zijn heel trots dat we ook in Rotterdam ons OurDomain-concept kunnen realiseren. De appartementen worden volledig rondom onze toekomstige bewoners ontwikkeld en sluiten helemaal aan op de nieuwe, moderne manier van leven die zij nastreven.”

OurDomain Rotterdam Blaak is een ontwikkeling van Stebru en Boag die wordt gerealiseerd in samenwerking met internationaal belegger Greystar die de woningen na oplevering in eigendom en exploitatie neemt. Het ontwerp is van Tangram Architecten.

Projectinformatie
612 studentenwoningen
Opdrachtgever
Greystar Netherlands
Ontwikkeling
Stebru / BOAG advies en management
Ontwerp
Tangram Architecten
Constructie
Constructieadviesbureau S3 B.V.
Realisatie
Stebru
Bouwperiode
Februari 2019 - 2021
Bright – Rotterdam

Studenten die in het kloppende hart willen wonen